sunnuntai 12. helmikuuta 2012

Rikkonaiset bokserit kertovat talouden epävakaudesta

sunnuntai 12. helmikuuta 2012
Yksi erikoisimmista indekseistä, jolla taloutta seurataan on miesten alusvaate indeksi*. Kyseessä ei ole mikään huuhaa indeksi, vaan se kertoo taloudellisista suhdanteista. Pihtari voi oman kokemuksen kautta todeta miesten alusvaate indeksin hyvin toimivaksi - ainakin omalla kohdallaan.

Taloudellisesti heikentyneessä tilanteessa miesten kulutuskäyttäytymisessä näkyy yleisellä tasolla, että miehet alkavat säästämään ensimmäisen alusvaatteista. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, kun miesten tulovirta heikentyy niin miehet suuntaavat entistä harvemmin alusvaateosastolle. Hyvinä aikoina miehilläkin on varaa panostaa kalleuksien hyvinvointiin.

Naisten alusvaatteiden kulutuskäyttätymisessä tällaista selkeää säästämistä ei ole havaittavissa. Alusvaatteissa pihtaaminen onkin lähinnä tosimiesten harrastus.

Ei kannata siis ihmetellä miesten boksereiden heikohkoa kuntoa. Se johtuu puhtaasti taloudellisesta epävarmuudesta. Rikkonaisia boksereita käyttävästä miehestä ei välttämättä kannata vetää äkkinäistä johtopäätöstä, että kyseessä on täysin persaukinen mies. Hän voi olla myös ihan tavallinen pihtari, joka on löytänyt hyvän säästökohteen taloudellisesti epävakaana aikana.

Itse Pihtarillekin boksereissa säästäminen on tuttua. Vuoden 2008 jälkeen alusvaateosastot on tullut kierettyä kaukaa. Nyt se alkaa jo näkyä bokserien reikiintymisenä kuten kuvasta näkee. Bokserien säästöhanke on muutamasta reiästä huolimatta osoittautunut kannattavaksi.


*Men’s Underwear Index perustuu miesten alusvaatteiden myyntiin. Taloudellisesti epävakoina aikona miehet ostavat harvemmin uusia alusvaatteita ja pitävät samoja pitempään.Washington postin artikkelin kuvista voi nähdä taantuman vaikutuksen indeksiin.

0 kommenttia:

Lähetä kommentti

 
◄Design by ithemes builder | best woo themes | apptheme by Blogger Templates