torstai 8. joulukuuta 2011

Ensimmäinen Bloggaus

torstai 8. joulukuuta 2011
Pihtari on täällä tänään! Aloitetaan kaikki yhdessä hauskin säästökuuri ikinä! Tavoitteena on säästää ihan mitä vaan. Aiomme todistaa että pihtarin elämä voi olla erittäinkin nautinnollista ja jopa arvokkaampaa, kuin tavallisen kuluttajan elämä. Näin joulun alla on hyvä aloittaa säästäminen pipareista sun muista jouluun liittyvistä perinteistä. Lahjat kannattaa askarrella itse sen sijaan että ostaisi ne kiskurihinnoilla suurista tavarataloista. Aina kannattaa myös muistaa että parhaimmat lahjat eivät välttämättä ole aineellisia. Tulemme osoittamaan tämän ja paljon enemmän jatkossa tämän blogin parissa. Liity mukaamme kuukauden mittaiseen, ellei pidempäänkin (koko elämän mittaiseen) säästökuuriin.

<3 : Pihtaritontut

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

En malta millään odottaa mitä tuleman pitää! <3 <3 <3

Anonyymi kirjoitti...

Hei säästäjät!

Täytynee mainita, että teidän vinkkinne ovat olleet erinomaisia! Olen aloittanut säästämisen noin 20 vuotta sitten ja se on tuottanut tulosta. Tämä on juuri sellainen blogi, jota tänne miljoonien blogien sekaan on kaivattu! Jään innolla odottamaan lisäbloggauksia!

Terv: Innokas säästäjä Turusta

Pihtari kirjoitti...

Hei innokas säästäjä Turusta!
Kiva, että olet tätä mieltä. Toivon, että viihdyt jatkossakin blogimme parissa, sillä tulossa hyvin jänniä säästövinkkejä.

Lähetä kommentti

 
◄Design by ithemes builder | best woo themes | apptheme by Blogger Templates